Eläinlääkäri Katri Moisala on nyt Valkohammas Eläinklinikka!
Saapuminen klinikalle:

Löydät meidät Nokialta Turuntien eli valtatie 12 varrelta, noin 5 km Nokialta Sastamalan suuntaan. Valtatieltä klinikalle käynti on opastettu kyltein. Seuraa “Eläinlääkäri” -opasteita klinikan pihaan.

Tule mielellään ilmoittautumaan ensin ilman lemmikkiä.

Klinikan pihassa on mahdollisuus ulkoiluttaa koiraa rauhassa ennen omaa vuoroa. Muistathan kerätä koirasi jätökset roskiin!

Epäiltäessä virtsatievaivoja, älä kuitenkaan ulkoiluta lemmikkiäsi ennen ilmoittautumista, jotta voimme saada virtsanäytteen.

Huom! Jos on aihetta epäillä tarttuvia tauteja (ripuli, yskä, ulkoloisepäily, tms…), otamme lemmikin aina sisään sivuoven kautta, ei odotushuoneen!

Myös aran tai helposti stressaantuvan lemmikin otamme mieluiten suoraan huoneeseen, omaan rauhaan. Mainitse tästä ajanvarauksen yhteydessä tai ilmoittautuessa.

Tutkimushuoneeseen tultua kissan ja koiran saa antaa rauhassa tutustua ympäristöön. Kissan saa mielellään päästää kopastaan tutkimaan paikkoja ja huoneessa liikuskelu usein vähentää kissan kokemaa jännitystä.

Kiireenkin keskellä pyrimme sekä auttamaan mahdollisimman montaa teistä että hoitamaan potilaat hyvin ja kattavasti jo yhdellä käynnillä. Aina ei kuitenkaan etukäteen voi tietää, paljonko aikaa kukin potilas lopulta vaatii. Siksikin välillä, senhetkisten potilaiden murheista riippuen, ajanvarauksemme saattaa ruuhkautua. Erityisesti maanantai-iltapäivät tyypillisesti täyttyvät muita aikoja enemmän, mikä voi aiheuttaa odotusaikoja. Odotushuoneessa on tarjolla kahvia ja teetä sekä pientä pureskeltavaa, talossa on myös Wifi-verkko vapaasti käytettävissänne.

Muista ruokapaasto

Nukutustoimenpiteitä sekä osaa verinäytteitä varten eläimen tulisi olla paastonnut vähintään 6h. Jos et ole varma suunnitelluista/tarvittavista toimenpiteistä, älä ruoki lemmikkiäsi juuri ennen käyntiä.

Hammashoidot ja muut nukutustoimenpiteet

Leikkaustoimenpiteiden ajaksi lemmikki jää klinikalle, yleensä ensin esirauhoituksen saatuaan. Noutoajasta sovitaan tuotaessa tai puhelimitse/viestitse potilaan tullessa leikkauksesta heräämöön.

Kotiinlähtiessä lemmikkisi on hereillä ja kävelee itse.

Jos hammastarkastuksen perusteella on tarvetta esim. hampaiden poistoille, voidaan nämä usein tehdä samalla käynnillä.

Ien- ja hammassairauksista kärsivien potilaiden hammastoimenpiteiden käynnin kokonaishinta määräytyy useiden tekijöiden perusteella.

Lähetepotilaalla saattaa jo olla, alle kuukauden vanha, nukutuksessa suoritetun hammastarkastuksen perusteella tehty hammaskortti mukana; tällöin osaamme antaa hinta-arvion varsin tarkasti jo ennen käyntiä.

Muiden kuin lähetteellä saapuvien ja lähiaikoina hammastarkastettujen potilaiden osalta aloitamme aina hampaiden puhdistuksella ja tarkastuksella, sekä tarvittaessa RTG-kuvauksella.

Maksutavat

Maksuvaihtoehtoina on käteinen, yleisimmät pankki- ja luottokortit, sekä KLARNA-rahoitus.