Eläinlääkäri Katri Moisala on nyt Valkohammas Eläinklinikka!

Hammashoidot

Myös koirien ja kissojen hampaat tarvitsevat säännöllistä hoitoa pysyäkseen terveinä. Meiltä saat lemmikille niin ennaltaehkäisevän suun terveydenhuollon palvelut, kuin ien- ja hammassairauksien sekä akuuttien hammasvaurioiden kirurgiset hoidot laadukkaasti ja eläimen parasta ajatellen.

Hammashoitoihin voit varata ajan joustavasti nettiajanvarauksen kautta, otamme tarvittaessa sinuun yhteyttä ajanvaraukseen liittyen.

Klinikan varustustasoon kuuluu moderni hammasyksikkö sekä mm. hammasröntgen. Pyrimme järjestämään myös akuuttiaikoja esim. hammasmurtuma- tai tulehduspotilaille.

Hammashoitokäynti aloitetaan nukutuksessa tehtävällä huolellisella hampaiden puhdistuksella ja tarkastuksella, sekä tarvittaessa RTG-kuvauksella.

Jos tarkastuksen ja/tai RTG-kuvien perusteella on tarpeen esimerkiksi poistaa tulehtuneita tai vaurioituneita hampaita, olemme sinuun yhteydessä tässä vaiheessa. Usein on mahdollista tehdä hoito kokonaisuudessaan samalla käynnillä. Joissakin tapauksissa on tarpeen tehdä useamman käynnin mittainen hoitosuunnitelma.

Ajoissa aloitetut ja säännölliset hampaiden puhdistukset ja tarkastukset ovat paras keino välttyä ikäviltä yllätyksiltä, erityisesti ien- ja hammassairauksille alttiiden koirien ja kissojen kanssa. Siksi suosittelemme ennaltaehkäisevää, hyvää suuhygienian hoitoa myös koirille ja kissoille.

Hengityksen paha haju tai näkyvä hammaskiven kertyminen ovat ensimmäisiä havaittavia merkkejä mm. etenevästä hampaan kiinnityskudossairaudesta ja antavat aina aihetta kiirehtiä hammashoitoa.

Jos olet epävarma, tarvitseeko koirasi tai kissasi jo hammashoitoa, kysy meiltä!

Poliklinikka

Tavallisimmat vaivat ja murheet sekä terveystarkastukset ja rokotukset hoituvat sujuvasti poliklinikkakäynneillä.

Meille on helppo tulla myös aran tai levottoman lemmikin kanssa. Pyrimme aina tekemään käynnistä eläimelle mahdollisimman stressittömän.

Voit varata ajan joustavasti nettiajanvarauksen kautta, otamme tarvittaessa sinuun yhteyttä ajanvaraukseen liittyen.

Iho-, korva- ja ruoansulatuskanavan sairauksien selvittely ja vaikuttava hoito vaatii usein syvennettyjen taustatietojen keräämistä ja mahdollisesti näytteenottoja. Näitä varten on yleensä hyvä varata nettiajanvarauksen “Eläinlääkärikäynti, laaja”. Laaja käynti kannattaa varata myös, jos samalla käynnillä toivotaan hoidettavaksi useampia pieniä vaivoja.

Kirurgia & akuuttipotilaat

Teemme useimmat peruskirurgiset leikkaushoidot ja ortopedisten vammojen ensihoidon sekä jatkohoitotarpeen arviot. Akuutisti sairastuneen lemmikin ensihoito sekä päiväaikainen osastohoito onnistuu ajanvarauskapasiteetin puitteissa.

Osa leikkaustoimenpiteistä on varattavissa nettiajanvarauksen kautta. Jos et löydä etsimääsi toimenpidettä, ota meihin yhteyttä puhelimitse tai yhteydenottolomakkeen kautta.

Leikkauspotilaat, aivan kuten hammaspotilaat, jäävät klinikalle operaation ajaksi ja kotiutuvat heränneinä, jalkeilla ja mahdollisimman kivuttomina.